27 april 2013 Härlig föreläsningsturné

Vilka fantastiskt roliga två veckor. Vi började på Sandvikens Folkbibliotek måndagen den 15 april. En mycket trevlig lokal att föreläsa i och alla stolarna som var framsatta blev använda. Entusiastiska deltagare med mängder med frågor gjorde kvällen kanonspännande. 25 deltagare tillbringade kvällen med oss.

Tisdag kväll tillbringade vi på Hille Församlingshem. Drygt fyrtio glada och fantastiska människor förgyllde vår kväll. Tänk att tillsammans prata, delge varandra idéer, tips och erfarenheter, provsmaka, njuta, prata ännu mer. Vilken kväll!

Lördag på Lättings och Framtidsveckans klimax i Gävle. Fullt av aktiviteter hela dagen och som dagens avslutande föreläsare var vi engagerade. Ett djupt intresserat gäng kom och alla deltagare var med i livliga diskussioner. Så fantastiskt.

Under söndagen åkte vi till Hofors. Endast ett fåtal deltagare kom.

Totalt 10 st.

Den här eftermiddagen hade vi helt nya frågeställningar och en annan inriktning på våra diskussioner. Det är därför Naturens fantastiska skafferi är så superkul att föreläsa om. Man vet aldrig var diskussionerna går åt för håll eller vilka erfarenheter deltagarna har.

Vår sista föreläsning för denna gång hade vi på Tullbomsgården under torsdagen den 25 april. Vilka fina lokaler och tack för jättegod fika. Tänk att få föreläsa för mogna kvinnor med massor av erfarenhet. En jättetrevlig kväll som avslutade vår lilla turné med Naturens fantastiska skafferi.

Tack alla fantastiska deltagare, hoppas att vi snart ses igen.

Tack för mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela